Posts

Showing posts from March, 2017

Not Feeling Well....

Assalamualaikum....

Hari ni terpaksalah aku cuti sehari...Semuanya kerana saya tak berapa sihat...Tapi, lepas makan ok skit lah....Semalam lagi sebenarnya saya pening pening kat sekolah. Semalam aku tak makan pon. Makan mee pon tak habis...Haih....Harap harap esoknya dah ok lah... Ok..itu sahaja untuk hari ini...Semalam tak terupdate atas sebab saya demam..

Assalamualaikum.. JUMPA di lain hari pula ya...

Funny Comic

Image
Assalamualaikum..

Ada gerak hati nak upload gambar ni plak,, Dok gelak gelak dengan nana..


Dan 1 lagi aku tertanya tanya kenapa update aku yang hri ni pagi tadi 30 mac??Sepatutnya 31 Mac..
Whatever..
Assalamualaikum..
Sila baca di lain hari

First Entry

Assalamualaikum....😄😄

Inilah 1st entry saya dalam blog ni... Berjaya jugak buat blog dengan izin ibu tersayang.
So... hari ni cuma saya nak cakap apa yang berlaku lah...

Hari ni, bertempat di Sekolah Kebangsaan Pasir Puteh Keningau, Pesta Pantun 2017 telah diadakan.
Ada 5 sekolah yang bertanding. SK Pasir Puteh, SK Bingkor, SK ST.Francis, SK Merampong dan juga SK Kebulu. Saya ikut jugaklah pertandingan tu...Bersama 4 lagi orang kawan saya... Tapi frust jugaklah sebab tak menang...It's okay... Bak kata pepatah "Ada hikmah di setiap kejadian"

SK Bingkor telah mendapat no.1, SK Kebulu no.2, SK ST.Francis no.3, SK Pasir Puteh no.4, dan SK Merampong no.5......At least masa aku bertanding aku dapat anugerah pemantun terbaik! Masa saya bertanding jelah...Cikgu kitorang pon tak marah.. Jadi, itu sajalah untuk hari ini...yelah..Kalau guna lama lama nanti kang laptop ni shut down plak...Al-maklum...Laptop dh tua... OK..Itu sahaja untuk hri ini..

ASSALAMUALAIKUM

(Sila baca di lai…